Praktijk informatie

Coachsessie

Praktijk voor Life Coaching

Een coachsessie duurt maximaal anderhalf uur.

Indien er een coachtraject wordt aangegaan is eens in de twee weken een sessie een goede regelmaat. Er is dan voldoende tijd dat wat er in een sessie is bereikt, kan doorwerken. De verandering in gedrag, denken en voelen kunnen in een volgende sessie besproken worden, waarin  dan vervolgstappen gezet kunnen worden.

Het aangaan van een coachtraject is maatwerk. Soms is één sessie of twee sessies voldoende. De duur kan langer zijn. Tijdens een traject wordt regelmatig geëvalueerd hoe het proces verloopt en kan aangeven worden wat de coachvragen en doelen zijn.

Afspraak maken

Behoefte aan extra informatie. Tussen twaalf uur en half twee wordt de telefoon vaak direct opgenomen. Een enkele keer lukt dit niet, maar na het inspreken van de voicemail wordt zo snel mogelijk contact opgenomen.

Kosteloos annuleren van een sessie kan minimaal achtenveertig uur van te voren. Dit dient telefonisch te gebeuren. Indien korter, wordt er een sessie in rekening gebracht.

Vergoedingen

Vergoeding van een coachsessie kan mogelijk zijn indien er sprake is van problemen binnen het werk.

Vaak reserveert een werkgever een opleidingsbudget. Informeer bij de werkgever voor de mogelijkheden.

Wanneer een particulier zelf de kosten betaalt voor een coachtraject, dan kunnen deze kosten, inclusief de BTW, als scholingskosten afgetrokken worden bij de belasting. Het doel van het traject moet dan bijvoorbeeld gericht zijn op behoud of verandering van functie. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met de belastingsdienst. De kosten van een traject zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.

Contact

De praktijk “In Verbondenheid Zijn” is gevestigd in het Rotterdamse stadsdeel Hillegersberg-Schiebroek.

Contactgegevens zijn:

  • Strobloemstraat 20 D 3053EX Rotterdam
  • Mobiel 06-29215212

info@inverbondenheidzijn.nl

[contact-form-7 id=”153″ title=”Contactformulier 1″]

Privacyverklaring

3053 EX Rotterdam, Nederland

Reacties zijn gesloten.